Communicatie

Mijn cv laat ik voor zich spreken. Maar hieronder vind je enkele diensten waarbij ik absoluut een meerwaarde kan betekenen. Bij het strategisch zoeken naar een huisstijl, het vinden van de juiste manier om je klanten aan te spreken, inspiratie enzovoort. Ik help je bij al deze zaken op weg.

Mijn diensten

Copywriting

Dankzij mijn passie voor literatuur en het geschreven woord, schrijf ik steeds de juiste korte en lange teksten die je nodig hebt.

Social media

Ziet je social media er wat futloos uit? Geen nood. Met smartphone in de aanslag verzinnen, creëren en plannen we samen snel leuke posts die jouw klanten enthousiasmeren.

Brainstorm

Goesting om meer te communiceren maar nog niet klaar om extern iemand in te schakelen? Samen kijken we naar de mogelijkheden zodat je zelf aan de slag kan gaan met frisse ideeën.

Workshops

Hebben jij en je medewerkers nood aan een aangepaste opleiding rond beter communiceren, sociale media, het goed gebruiken van een huisstijl enzovoort? Ik organiseer ter plekke een workshop op maat zodat jullie aan de slag kunnen.

Strategie

Je bedrijf groeit, je start als zelfstandige, je wilt iets organiseren voor je klanten ... maar je weet niet waar je moet beginnen met je communicatie? Samen tekenen we een plan van aanpak uit op maat van je ambities met haalbare én betaalbare tools.

Projectbeheer

Je wilt een communicatieproject tot leven zien komen en weet niet goed wie je moet aanspreken? Samen schrijven we de opdracht uit. Vervolgens zet ik je op weg met de juiste freelancers zodat je kan uitkijken naar het eindresultaat zonder overhead kosten.

Portfolio